Als je met verlies te maken krijgt bewandel je allerlei fases, die als je ze beeldend bekijkt, als een ketting met verschillende kralen om je heen hangen. Iedere keer komt er een nieuwe kraal aan bod.

De kraal van verdoving en chaos, van ontkenning, boosheid en verdriet, die van diepe rouw, je draagt ze als een zware last met je mee. Maar er komt een tijd dat je jouw verdriet kan gaan zien als een zaadje, er ontstaat ruimte voor de kraal van acceptatie en groei.

Je gaat jouw verlies zien als een kostbaar geschenk. Een nieuwe kraal die kleur gaat geven aan je ketting. Aan jou de eer om die ketting met trots te dragen en een nieuwe weg in te slaan.

Ben jij ook toe aan de volgende stap en wil je tijd vrijmaken voor de verwerking van jouw rouw en verdriet?

Spreekt mijn manier van rouwverwerking je aan en zou je eens met me in gesprek willen gaan om te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Als creatieve rouwvrouw loop ik graag een stukje met je mee.

Ik wil graag ondersteuning bieden aan vrouwen met (borst)kanker en hun naasten, maar ik wil je ook helpen als je op een andere manier met rouw te maken krijgt.

Wat kan ik voor jou doen?

  • Procesbegeleiding in en met de natuur (ruimte voor jouw verhaal en beeldend maken d.m.v. van een mandala of werken met symboolopstellingen om jouw voelen beter te begrijpen) 1,5 uur voor €65
  • Het koesterboek: vormgeven aan jouw rouwproces in woord en beeld (met of zonder overnachtingen) prijs vanaf €250 voor het boek/2 overnachtingen €230 op basis van logies
  • Buiten in de tuin; samen bezig zijn met ruimte voor bezinning en gesprek 1,5 uur €65
  • Me-time, 2 nachten logeren in ons vakantiehuis voor €230 op basis van logies eventueel aangevuld met een van bovenstaande activiteiten

Samen geven we op een bewuste manier vorm aan jouw rouwproces met de natuur als leidraad.

We bekijken samen waar je ondersteuning bij wilt en voor welke vorm je gaat kiezen.

Neem gerust contact met me op.

 

Wil je iets vragen?