Mindful in het Bos

Buiten zijn, bewegen, je emoties, gevoelens en gedachten kunnen delen vergroten je veerkracht

 

Als je geconfronteerd wordt met rouw en verlies staat jouw wereld op zijn kop. Voor buitenstaanders kan het soms moeilijk te begrijpen zijn hoe dat voor jou voelt en waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om je hart te kunnen luchten. Dat je je gehoord én gezien voelt zonder een oordeel of goedbedoeld advies te krijgen.

Mindful in het bos

de natuur heeft een rustgevend effect op je gemoed

creatieve reflectievragen brengen je op een ontspannen manier naar de essentie

kijken vanuit een ander perspectief brengt verheldering

je vindt makkelijker de balans tussen gedachten, emoties en gevoelens

buiten zijn geeft meteen ontspanning in je lijf en ruimte in je hoofd

metaforen in de natuur zetten jouw verhaal kracht bij

Je komt als vanzelf in verbinding met jouw kern en innerlijk weten

Met deze ‘Mindful in het bos’ begeleidingssessie, geef je ruimte aan jezelf.

Ben je echt een natuurmens en kom je altijd tot rust in het bos? In tijden van rouw en verlies heb je echt extra ruimte nodig om op te laden. Na afloop van de sessie sta je stevig met beide voeten op de aarde, ben je weer meer ontspannen: uit het hoofd en in je hart aangekomen én weer in contact met je gevoel. Je voelt je gehoord en gezien.
We ronden de sessie af met een reflectief moment onder het genot van een kop kruidenthee met iets lekkers én ik geef iets bijzonders mee voor thuis om deze dag te blijven herinneren.

 

Tijdsduur: 1,5 tot 2 uur
Jouw investering: €140
Wil je weten of je deze sessie gedeeltelijk vergoed kunt krijgen? Coaching valt onder persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer info op mijn vergoedingen pagina
Neem contact met me op om een afspraak te maken

Dankjewel lieve Yolande voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid. Het was voor mij fijn om werkelijk ruimte in al je vragen te voelen, en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg. Ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende nieuwe beweging.

Chris

Venlo

Liefdevol nabij heeft Yolande me begeleid in één van de moeilijkste periodes van mijn leven door overlijden en ziekte van dierbaren. De ontspannen wandelingen met Yolande hebben me enorm geholpen weer in contact te komen met mijn kernkwaliteiten en dat wat voor mij echt belangrijkrijk is. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart en lijf. Dat doorvoelen, ook als dat niet altijd fijn is. En ook dat het mag om je eigen grenzen aan te geven, dat dat niets afdoet aan de liefde die je voor je dierbaren voelt. En ook niets afdoet aan wie ik ben als mens, ook als het even wat minder gaat.  Namelijk helemaal oké, je daar weer contact mee te laten maken. Dat heb ik ervaren als een grote kracht van Yolande’s coaching. Warm, zonder oordeel, oprecht en betrokken. Ik kan Yolande dan ook van harte aanbevelen als natuur- en wandelcoach. Een natuurtalent.

Christien

Horst

Lieve Yolande, dankjewel voor de fijne sessies. Ik kan nu beter een balans vinden in het accepteren hoe het nu met me gaat. Ik voel weer hoe krachtig ik ben en dat geeft me vertrouwen. Ik voel meer rust in mijn hoofd en kan weer blijdschap voelen.

Ik kijk met een warm gevoel terug naar onze sessies in het bos en jouw koesterhuis. Met name jouw zachtheid en het aanwezig zijn zonder oordeel is bij mij binnengekomen. Bij jou voelde ik me veilig en vertrouwd.

Jolanda

Sevenum