Mindful in het Bos 

Ruimte voor jezelf in tijden van rouw en verlies

 

In tijden van rouw en verlies is het als hoogsensitieve vrouw zo fijn om een paar uurtjes te kunnen ontsnappen aan het zorgen voor anderen en je onder te dompelen in de rust van het bos en ontspanning te voelen. Echt tijd voor jezelf en ruimte voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens ervaren. Om ook de kracht van samen te ervaren geef ik deze workshop voor een kleine groep vrouwen (4plekjes). Er is volop ruimte voor jou en je voelt je gedragen door de groep.

Thuiskomen bij jezelf

Voortaan voel je haarfijn aan wanneer je op de pauzeknop moet drukken

Weet je hoe je in korte tijd kunt ‘ontladen en opladen’

Voel je aan wat je nodig hebt

Weet je welke keuzes je vanuit zachtheid wilt maken

In het bos voel je meteen ontspanning in je lijf en ruimte in je hoofd ontstaan

Kom je op een ontspannen manier weer in contact met je lichaam én gevoel

Ga je helemaal ontspannen en in zachte energie weer naar huis

 

Hoe zou het voor jou zijn om tijd voor jezelf vrij te maken en helemaal te kunnen ontspannen?

De veiligheid voelen van iemand die goed kan luisteren en met haar liefdevolle aandacht nabij is. Samen wandelen en onthaasten in het bos. Ook stukjes in stilte samenzijn en het gepieker los mogen laten. Samen wandelen we een route van ongeveer 3 kilometer, afwisselend over heide en in het bos.
We ronden de sessie af met een creatief en reflectief moment onder het genot van een kop kruidenthee met lekkers én ik geef je iets bijzonders mee voor thuis om deze dag te blijven herinneren.

 

Tijdsduur: 1,5 tot 2u  Start 13.30u
Data vr7/6 – di10/9 – vr4/10 – vr8/11
Jouw investering:  €149,95
Neem gerust contact met me op om een afspraak te boeken of stuur me een whatsapp-berichtje.

Dankjewel lieve Yolande voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid. Het was voor mij fijn om werkelijk ruimte in je vragen te voelen, en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg. Ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende nieuwe beweging.

Chris

Venlo

Liefdevol nabij heeft Yolande me begeleid in één van de moeilijkste periodes van mijn leven door overlijden en ziekte van dierbaren. De ontspannen wandelingen met Yolande hebben me enorm geholpen weer in contact te komen met mijn kernkwaliteiten en dat wat voor mij echt belangrijkrijk is. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart en lijf. Dat doorvoelen, ook als dat niet altijd fijn is. En ook dat het mag om je eigen grenzen aan te geven, dat dat niets afdoet aan de liefde die je voor je dierbaren voelt. En ook niets afdoet aan wie ik ben als mens, ook als het even wat minder gaat.  Namelijk helemaal oké, je daar weer contact mee te laten maken. Dat heb ik ervaren als een grote kracht van Yolande’s coaching. Warm, zonder oordeel, oprecht en betrokken. Ik kan Yolande dan ook van harte aanbevelen als natuur- en wandelcoach. Een natuurtalent.

Christien

Horst

Lieve Yolande, dankjewel voor de fijne sessies. Ik kan nu beter een balans vinden in het accepteren hoe het nu met me gaat. Ik voel weer hoe krachtig ik ben en dat geeft me vertrouwen. Ik voel meer rust in mijn hoofd en kan weer blijdschap voelen.

Ik kijk met een warm gevoel terug naar onze sessies in het bos en jouw koesterhuis. Met name jouw zachtheid en het aanwezig zijn zonder oordeel is bij mij binnengekomen. Bij jou voelde ik me veilig en vertrouwd.

Jolanda

Sevenum

Wil je iets vragen?