Natuurcoaching bij Rouw en Verlies

Buiten zijn, bewegen, je emoties, gevoelens en gedachten creatief verbeelden vergroten je veerkracht

 

Als je geconfronteerd wordt met verlies staat jouw wereld en dat van je naasten op zijn kop. Voor anderen kan het soms moeilijk te begrijpen zijn hoe dat voor jou voelt en waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om je hart te kunnen luchten bij iemand die naar je luistert en weet waar jij door heen gaat, zonder te oordelen of goedbedoelde adviezen te geven.

De kracht van buiten coachen

de natuur heeft een rustgevend en helend effect op je gemoed

inspirerende werkvormen brengen je snel naar de kern van je hulpvraag

kijken vanuit een ander perspectief brengt verheldering

je vindt makkelijker de balans tussen gedachten, emoties en gevoelens

buiten in beweging zijn geeft ontspanning en ruimte in je hoofd

natuurlijke symbolen zetten jouw verhaal kracht bij

als vanzelf kom je in verbinding met jouw innerlijk weten

Loop je vast en zoek je ondersteuning in jouw verliesproces? Met sessies in het bos, tuin of creatief atelier help ik je om inzicht te krijgen in je gedachten en emoties en (her) ontdek je jouw eigen innerlijke kracht om weer vol vertrouwen verder te kunnen leven.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning bij jouw rouwproces zodat je weer een beetje grip op de situatie krijgt? Spreekt het je aan om dat in de natuur te doen? Dan wandel ik graag een stukje met je mee.
Duur: 1,5  a 2 uur
Kosten: €75 per keer (bij inschrijving voor een heel traject van 5 sessies €25 korting, dus voor €350). Losse sessies mag je altijd bijboeken als je voelt dat er nog extra ondersteuning nodig is.
Neem contact met me op dan kijken we waar ik je mee kan helpen.

Dankjewel lieve Yolande voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid. Het was voor mij fijn om werkelijk ruimte in al je vragen te voelen, en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg. Ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende nieuwe beweging.

Chris G.

Venlo