Natuurcoaching bij ingrijpende levenservaringen

Buiten zijn, bewegen, je emoties, gevoelens en gedachten creatief verbeelden vergroten je veerkracht

 

Als je geconfronteerd wordt met verlies staat jouw wereld en dat van je naasten op zijn kop. Voor anderen kan het soms moeilijk te begrijpen zijn hoe dat voor jou voelt en waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om je hart te kunnen luchten bij iemand die naar je luistert en weet waar jij door heen gaat, zonder te oordelen of goedbedoelde adviezen te geven.

Krachtsessies in de natuur

de natuur heeft een rustgevend en helend effect op je gemoed

inspirerende werkvormen brengen je snel naar de kern van je hulpvraag

kijken vanuit een ander perspectief brengt verheldering

je vindt makkelijker de balans tussen gedachten, emoties en gevoelens

buiten in beweging zijn geeft ontspanning in je lijf en ruimte in je hoofd

symbolen uit de natuur zetten jouw verhaal kracht bij

als vanzelf kom je in verbinding met jouw essentie en innerlijk weten

Loop je vast en zoek je ondersteuning bij jouw verliesproces? Met krachtsessies in het bos, tuin of creatief atelier help ik je om inzicht te krijgen in je gedachten en emoties en (her) ontdek je jouw eigen innerlijke kracht om weer vol vertrouwen verder te kunnen leven.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning bij jouw (rouw) proces zodat je weer een beetje grip op de situatie krijgt? Ben je echt een natuurmens en graag buiten? Dan wandel ik graag een stukje met je mee.
Duur: 1,5 a 2 uur per sessie
Kosten: Ik geef alleen complete coachtrajecten (5 a 8 sessies) omdat ik merk dat dit meer in beweging zet als een losse sessie. Wil je na het traject nog meer verdieping en een voortgangsabonnement, dan bespreek ik graag de mogelijkheden met jou. De kosten voor een 5-delig coachtraject zijn €550. Wil je weten of je een gedeeltelijke vergoeding kunt krijgen? Kijk dan op mijn vergoedingen pagina
Neem contact met me op dan kijken we waar ik je mee kan helpen.

Dankjewel lieve Yolande voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid. Het was voor mij fijn om werkelijk ruimte in al je vragen te voelen, en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg. Ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende nieuwe beweging.

Chris

Venlo

Liefdevol nabij heeft Yolande me begeleid in één van de moeilijkste periodes van mijn leven door overlijden en ziekte van dierbaren. De ontspannen wandelingen met Yolande hebben me enorm geholpen weer in contact te komen met mijn kernkwaliteiten en dat wat voor mij echt belangrijkrijk is. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart en lijf. Dat doorvoelen, ook als dat niet altijd fijn is. En ook dat het mag om je eigen grenzen aan te geven, dat dat niets afdoet aan de liefde die je voor je dierbaren voelt. En ook niets afdoet aan wie ik ben als mens, ook als het even wat minder gaat.  Namelijk helemaal oké, je daar weer contact mee te laten maken. Dat heb ik ervaren als een grote kracht van Yolande’s coaching. Warm, zonder oordeel, oprecht en betrokken. Ik kan Yolande dan ook van harte aanbevelen als natuur- en wandelcoach. Een natuurtalent.

Christien

Horst

Lieve Yolande, dankjewel voor de fijne sessies. Ik kan nu beter een balans vinden in het accepteren hoe het nu met me gaat. Ik voel weer hoe krachtig ik ben en dat geeft me vertrouwen. Ik voel meer rust in mijn hoofd en kan weer blijdschap voelen.

Ik kijk met een warm gevoel terug naar onze sessies in het bos en jouw koesterhuis. Met name jouw zachtheid en het aanwezig zijn zonder oordeel is bij mij binnengekomen. Bij jou voelde ik me veilig en vertrouwd.

Jolanda

Sevenum