Agenda

Workshop Herinnering in textiel

Ook ga ik dit najaar starten met nieuwe workshops. Alle workshops staan in het teken van omgaan met verlies in de breedste zin van het woord. Rouw en verlies ervaar je niet alleen bij overlijden, maar ook als je je baan verliest, bij een scheiding, chronisch ziekzijn, als je partner Alzheimer krijgt, een burn-out op je pad komt, of een kinderwens die niet in vervulling gaat. Je vrijheid verliezen als je mantelzorger bent. Verliezen zijn er in allerlei hoedanigheden.

Deze workshop is voor vrouwen die een dierbare missen door overlijden. Ben je benieuwd hoe jij de herinneringen aan hem of haar op een creatieve manier kan eren en koesteren, dan is deze workshop misschien iets voor jou. In een groep van max. 6 deelnemers ga je creatief aan de slag met de meegebrachte kleding. Wil je graag meedoen maar denk je dat je niet creatief genoeg bent. Dan kan ik je gerust stellen, je gaat altijd met iets moois naar huis. Er is zeker ook ruimte om jouw verhaal te delen, maar voel je daartoe niet verplicht. Het maken van een fijne, blijvende herinnering staat voorop. Iedere deelnemer gaat naar huis met een persoonlijk kunstwerk(je) waar met liefde aan is gewerkt.

Wanneer : op aanvraag (al vanaf 2 personen – maximaal 4 personen)

Waar: In mijn Koesterkunst Atelier, Meterik

Jouw bijdrage €35 (kleding neem je zelf mee) overige materialen, koffie – thee en iets lekkers staan voor je klaar

 

 

Creatieve Workshopserie

Deze 5-delige workshopserie is speciaal voor vrouwen die met verlies te maken hebben gehad o.a. door overlijden van een dierbare, maar ook verlies van je gezondheid door chronisch ziek zijn of een ongeluk, een relatiebreuk, het verlies van je werk of het krijgen van een burn-out. Een onvervulde kinderwens.

Wil je graag leren hoe je jouw verlies kunt verweven in je leven, in plaats van dat het je tegenhoudt? Wil je graag ervaren hoe creativiteit jou dichter bij je gevoelens en gedachten kunnen brengen, waardoor je meer inzicht krijgt in wat voor jou goed werkt of juist niet en hoe je daar veerkrachtiger mee om kunt gaan? Dan zijn deze workshops met creatieve insteek misschien wel iets voor jou.

De workshop-serie geef ik op aanvraag in een heel kleine groep van maximaal 4 vrouwen in ons Koesterhuis.

Bijdrage per persoon is €250 (voor 5 workshops)

Ben je met een kleine groep en wil je de ervaring aangaan?

Stuur me dan een berichtje via dit formulier 

 

 

Verbindingswandeling

Iedere 1e vrijdag van de maand wandelen we in de Schadijkse bossen. Ons koesterhuis is de plek waar we nog even samenkomen voor een kop koffie of thee . Een wandelgroep waar je andere vrouwen kunt ontmoeten die ook met verlies te maken hebben (gehad). Verlies is wat ons verbind.

Onderdeel van de wandeling, mindfulness, stukje in stilte wandelen, creatieve opdracht en reflectiemoment.

We starten om 13.30u  op de parkeerplaats van de Gussenweg in Meterik. We wandelen maximaal 5km.

Meewandelen is de eerste keer gratis. Daarna kun je meedoen voor €15 inclusief koffie-thee.

Wil je meedoen, meld je dan aan via info@yolandevanloon.nl

 

Veerkrachtige Vrouwen

Ik voelde de behoefte om een fijne plek te creeren voor vrouwen die met verlies te maken hebben of hebben gehad. Met mijn online verdiepingsgroep hoop ik in deze roerige tijd een veilige plek te creëren waar iedere vrouw welkom is om aan te sluiten.

Ik hoop dat deze community een plek mag worden waar je je welkom voelt, juist om wie je bent. Een veilige plek waarin we aandacht krijgen en aandacht geven. Waar we van elkaar kunnen leren en elkaar steun kunnen geven.

Dat we als groep een positieve bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van de veerkrachtige energie die de wereld nu nodig heeft,  juist deze vrouwelijke energie mag nog veel meer ruimte krijgen en groeien!

Ben je geïnteresseerd in onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, authentiek en natuurlijk leven, spiritualiteit, creativiteit. Schuw jij ook de moeilijkere onderwerpen als o.a. rouw en verlies en mentale gezondheid niet? Neem dan eens een keertje deel aan onze Veerkrachtige Vrouwen Avond.

1x Per maand organiseer ik deze gratis online ontmoetingsavonden in Zoom.

 

 

Mijn aanbod 

Rouwbegeleiding

Lente Sessies 

Koesterkunst

Herinneren in woord en beeld

koesterhuis retraite

Koesterhuis Retreat

Logeren en Krachtsessies