Agenda

Troosttuin 2024

In september stel ik mijn tuin nog een middag open. Ik nodig je uit om eens te komen ervaren hoe fijn het is om op een plek te zijn waar niets hoeft en je aandacht mag geven aan wat op dat moment nodig is voor jou.

Een kopje koffie of thee drinken, zitten op een bankje, luisteren naar de vogeltjes, een rondje door de tuin of het vinden van een luisterend oor. Wat heb jij nodig? Ik ben aan het rommelen in de tuin en ben er voor jou als je daar behoefte aan hebt. Je bent zo welkom

Wanneer : Vrijdag 13 september van 13.30u – 15.30u uur.

Waar: In mijn Troost Tuin, Americaanseweg 113 in Meterik (Noord-Limburg)

Ik zie jou, ik hoor jou en ik ben er voor jou.

 

 

 

Aan tafel in het Koesterhuis

Ons Koesterhuis is de plek waar we samenkomen om te luisteren naar inspirerende levensverhalen over rouw, verlies en de positieve verandering die hieruit ontstaan is, een luisterend oor te vinden en persoonlijk te groeien.

Vanaf juni 2024 zal ik op regelmatige basis een ontmoetingsavond organiseren. De spreker deelt zijn of haar ervaring met rouw en verlies met ons. Om te inspireren, kracht te geven. Er zal ook ruimte zijn om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

De lezing zal in kleine kring plaats vinden, met een maximum van 8 personen. De eerste avond zal ik zelf mijn verhaal delen.

Bijdrage per persoon: €20 (lezing – hapje – drankje)

Bij droog weer afsluiting rondom de vuurschaal en op regenachtige dagen binnen. Wil je graag op de hoogte blijven wie er bij mij te gast zullen zijn of wil je zelf je verhaal delen? Laat het me weten

Datum: 24-10-24 van 19.00 tot 21.00uur

Stuur me dan een berichtje via dit formulier

en houd mijn Instagram Account Creatieve_Rouwvrouw in de gaten.

 

 

 

Mindful in het Bos – Groepsworkshop

In september, oktober en november organiseer ik een creatieve workshop-wandeling in de Schadijkse bossen. Waar je ook andere vrouwen kunt ontmoeten die met rouw en verlies te maken hebben (hebben gehad). Er is ruimte om elkaar écht te ontmoeten, te ontspannen en tot rust te komen.

Onderdeel van de wandeling: mindfulness, stukje in stilte wandelen, ruimte voor gesprek en een creatieve opdracht. Afsluiting met een reflectiemoment, thee en iets lekkers.

We starten om 13.30u op de parkeerplaats van de Gusseweg in Meterik. We wandelen maximaal 3,5km (paarse route).

Wandel je mee in 2024? Data: dinsdag 10/9 -vrijdag 4/10 – vrijdag 8/11

Kosten € 99,95 – 13.30u – 16.00u (er is plaats voor 4 deelnemers)

Wil je meedoen, meld je dan aan via whatsapp (icoontje rechtsonder aan de pagina)

 

Middagretraite – Slow Down – Connect – Embody’

 

Deze middagretraite is voor jou als je de behoefte voelt om een paar uurtjes te kunnen ontspannen, tot rust te komen én op te laden. In alle rust ruimte te mogen geven aan jouw emoties en gevoelens. Samen met andere hoogsensitieve vrouwen die soortgelijke ervaringen met zich meedragen.

‘Rouwen is niet loslaten, maar anders leren vasthouden’

Je bent welkom vanaf 11.30u, tijd om met elkaar kennis te maken en te landen in mijn fijne koesterhuis en tuin.

Om 12uur wordt er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd, waarbij er rekening gehouden kan worden met dieetwensen en/of allergieen.

Daarna gaan we samen creatief aan de slag.

Maak jouw persoonlijke koesterkaart op handgeschept papier. Stukjes tekst, van een handgeschreven brief of gedichtje, een stukje stof van een kledingstuk, een gedroogde bloem. Deze dierbare items komen bij elkaar op een prachtige collage. Zo maak je van dierbare herinneringen tastbare troost.

Na de workshop heb je nog even de tijd om na te praten of even de tuin in te gaan en te ontspannen, voordat je weer naar huis gaat.

Geef jouw koesterkaart een ereplekje in huis zodat jouw gemis zichtbaar mag zijn voor jezelf én de buitenwereld.

Je gaat altijd met iets moois naar huis, ook als je denkt dat je weinig creativiteit in de vingers hebt, ik help je op weg.

Jouw investering is €149 voor deze geheel verzorgde middag (inclusief lunch – drankjes – gezond tussendoortje en aanvullend materiaal voor de workshop).

Ik kies bewust voor een kleine groep. Er is plaats voor 4 vrouwen.

Datum: vrijdag 6 september (koesterkaart) & vrijdag 29 november (Kintsugi) – Tijd: 11.30 – 15.30uur.

Waar: Meterik – Noord-Limburg – Nederland (het adres ontvang je na inschrijving)

Iets voor jou? Je bent zo welkom.

Deze dag wordt je begeleid door mij, Yolande van Loon – Creatieve Rouwvrouw en Natuurcoach.

Ik begeleid hoogsensitieve vrouwen bij intense levensgebeurtenissen als rouw en verlies in mijn koesterhuis en tuin met creatieve workshops. Ontspanning, rust, me-time creativiteit en liefdevolle aandacht is wat ik jou te bieden heb.

Wil je meer lezen over mij of mijn werk, kijk dan eens op de pagina ‘over mij’

Neem gerust contact met me op zodat we samen kunnen bekijken of deze korte creatieve retreat bij je past of reserveer meteen je plekje via whatsapp (knop rechtonder de pagina)

 

Mijn aanbod 

Rouwbegeleiding

Mindful in het bos

Koesterkunst

Tastbare Troost

koesterhuis retraite

Koesterhuis Retreat

Relax and Reflect

Wil je iets vragen?