Agenda

Troosttuin 2024

Twee keer per jaar stel ik mijn tuin  een ochtend open. Ik nodig je uit om eens te komen ervaren hoe fijn het is om op een plek te zijn waar niets hoeft en je aandacht mag geven aan wat op dat moment nodig is voor jou.

Een kopje koffie of thee, zitten op een bankje, luisteren naar de vogeltjes, een rondje door de tuin of het delen van je verhaal.

Wanneer : Vrijdag 17 mei en vrijdag 13 september van 10 – 12 uur.

Waar: In mijn Troost Tuin, Americaanseweg 113 in Meterik (Noord-Limburg)

Ik zie jou, ik hoor jou en ik ben er voor jou.

 

 

 

Koesterhuis Collectief

Ons Koesterhuis is de plek waar we samenkomen om te luisteren naar inspirerende levensverhalen over rouw, verlies en de positieve verandering die hieruit ontstaan is, een luisterend oor te vinden en persoonlijk te groeien.

Vanaf april 2024 zal ik op regelmatige basis een ontmoetingsavond organiseren. De spreker deelt zijn of haar ervaring met rouw en verlies met ons. Om te inspireren, kracht te geven. Er zal ook ruimte zijn om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

De lezing zal in kleine kring plaats vinden, met een maximum van 8 personen. De eerste avond zal ik zelf mijn verhaal delen.

Bijdrage per persoon: €17,50 (lezing – hapje – drankje)

Bij droog weer afsluiting rondom de vuurschaal en op regenachtige dagen binnen. Wil je graag op de hoogte blijven wie er bij mij te gast zullen zijn of wil je zelf je verhaal delen? Laat het me weten

Datum: 17-4-24 om 19.00 uur

Stuur me dan een berichtje via dit formulier

en houd mijn Instagram Account Creatieve_Rouwvrouw in de gaten.

 

 

 

Mindful in het Bos

In de april en september organiseer ik een gezamenlijke wandeling in de Schadijkse bossen. Waar je ook andere vrouwen kunt ontmoeten die met rouw en verlies te maken hebben (hebben gehad). Er is ruimte om elkaar echt te ontmoeten. We zien jou, we horen jou en zijn er voor jou.

Onderdeel van de wandeling: mindfulness, stukje in stilte wandelen, creatieve opdracht en reflectiemoment.

We starten om 10u op de parkeerplaats van de Gusseweg in Meterik. We wandelen maximaal 3,5km (paarse route).

Wandel je mee in 2024? Data: vrijdag 26 april –  vrijdag 20 september  Kosten €20

Wil je meedoen, meld je dan aan via info@yolandevanloon.nl

 

Dagretraite – Slow Down – Connect – Embody’

 

Deze dagretraite is voor jou als je de behoefte voelt om in één dag te kunnen ontladen, tot rust te komen én op te laden. In alle rust ruimte te mogen geven aan jouw emoties en gevoelens. Samen met andere hoogsensitieve vrouwen die soortgelijke ervaringen met zich meedragen.

‘Rouwen is niet loslaten, maar anders leren vasthouden’

’s Morgens gaan we na ontvangst en kennismaking naar het Schadijkse Bos waar je al wandelend tot rust kunt komen en ruimte kunt geven aan wat gezien wil worden in jou. In het bos ontspan je als vanzelf. Een creatieve opdracht brengt jou nog meer in verbinding met jezelf.

Tussen de middag wordt er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd, waarbij er rekening gehouden kan worden met dieetwensen en/of allergieen.

Daarna gaan we samen creatief aan de slag.

Maak jouw persoonlijke koesterkaart op handgeschept papier. Stukjes tekst, van een handgeschreven brief of gedichtje, een stukje stof van een kledingstuk, een gedroogde bloem. Deze dierbare items komen bij elkaar op een prachtige collage. Zo maak je van dierbare herinneringen tastbare troost.

 

Geef jouw koesterkaart een ereplekje in huis zodat jouw gemis zichtbaar mag zijn voor jezelf én de buitenwereld.

Je gaat altijd met iets moois naar huis, ook als je denkt dat je weinig creativiteit in de vingers hebt, ik help je op weg.

Jouw investering is €149 voor deze geheel verzorgde dag (inclusief lunch – drankjes – gezonde tussendoortjes en aanvullend materiaal voor de workshop).

Ik kies bewust voor een kleine groep met maximaal 4 vrouwen

Datum: vrijdag 6 september – Tijd: 10 – 16uur.

Waar: Meterik – Noord-Limburg – Nederland (het adres ontvang je na inschrijving)

Iets voor jou? Je bent zo welkom.

Deze dag wordt je begeleid door mij, Yolande van Loon – Creatieve Rouwvrouw en Natuurcoach.

Ik begeleid hoogsensitieve vrouwen na intense levensgebeurtenissen als rouw en verlies in het bos én met creatieve workshops.

Wil je meer lezen over mij of mijn werk, kijk dan eens op de pagina ‘over mij’

Op de pagina gratis  kun je mijn e-book downloaden. Hierin vertel ik hoe creativiteit mij weer de kracht gaf om het leven weer ten volle te leven en hoe een begeleidingstraject er uit kan zien.

Neem gerust contact met me op zodat we samen kunnen bekijken of het creatieve retreat bij je past.

 

Mijn aanbod 

Rouwbegeleiding

Mindful in het bos

Koesterkunst

Tastbare Troost

koesterhuis retraite

Koesterhuis Retreat

Relax and Reflect