Ik schreef vorige week op Instagram hoe belangrijk het is om jezelf in kleine stappen te kunnen begeleiden naar meer ontspanning en rust in tijden van rouw en verlies. Echt thuis te komen bij jezelf.

Zielswerk

In december ben ik een traject begonnen bij Aurelie van Soulworx en ervaar nu zelf ook keer op keer hoe belangrijk het is om rust en ontspanning te creeren bij alles wat ik doe. Ik voel nu steeds vaker ruimte om wezenlijke dingen te veranderen op mijn eigen tempo maar wel met een liefdevol plan.

‘Practice what you preach’

Mega-grote Shift

Ik maak een mega-grote shift, door dagelijks in kleine stappen veranderingen aan te brengen in mijn mindset, het zichtbaar maken van mijn verlangens voor de toekomst en hoe ik dat vorm kan geven. Ik heb mezelf beloofd dat ik er voor de volle 100% voor mag gaan. Ownership en Commitment nemen voor alles wat er op mijn pad komt.

Stevig Fundament

Deze kleine stappen worden haalbaar als ik het mezelf gun om vanuit rust en ontspanning te werken. Dan voel ik echte de ruimte om alle veranderingen te implementeren en het gevolg is dat er een stevig fundament ontstaat.

Eenvoud en Overzicht

Hoe zou het voor jou voelen om in tijden van rouw en verlies in kleine stappen overzicht te krijgen in waar je nu staat en waar je naar toe wilt bewegen (verlangen). En welke acties zijn daar voor nodig? Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is als je jezelf toestaat om eerst meer rust en ontspanning te creeren. Dan wordt er als vanzelf heel helder welke stappen je kunt zetten.

  Mindful in het Bos

  Mijn nieuwe arrangement ‘Mindful in het bos’ helpt hoogsensitieve vrouwen een eerste kleine stap te zetten naar het creeren van rust en ontspanning, juist in tijden van rouw en verlies. Dat voel je meteen als we samen op pad gaan in het bos.

  Thuiskomen bij jezelf

  Je gaat voortaan haarfijn aanvoelen wanneer het tijd is om op de pauzeknop te drukken. Hoe je in korte tijd kunt ontladen, opladen en ontspannen in de natuur. Hoe je op een zachte en liefdevolle manier weer de verbinding kunt voelen tussen je hoofd en je hart.

  Met korting uitproberen?

  Je kunt nu tijdelijk het arrangement boeken met een fijne korting, jouw feedback helpt me om nog meer waarde toe te voegen. Klinkt thuiskomen bij jezelf als iets onbereikbaars? Het gaat makkelijker als je denkt. Kom het samen met mij ervaren.

  ‘Je hoeft het niet alleen te doen’

  Kijk maar eens bij: Mindful in het bos Misschien gaat jouw hart er ook sneller van kloppen.

  Liefs, Yoland

   

  Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw maak ik je deelgenoot van hoe ik tegen de wereld aankijk.

   

   

   

  Wil je iets vragen?