’s Morgens vroeg als ik mijn ogen net open heb en mezelf de tijd geef om in alle rust wakker te worden (dus niet gelijk uit bed springen, mijn telefoon checken op appjes of social media opschieten) dan gebeurt er altijd iets moois. Op een of andere manier voel ik me dan altijd heel puur. Dichtbij mijn essentie. Dan voel ik mijn vuurtje aangaan en stroomt het diep van binnen. Een heel fijn gevoel, wat ik echt heb leren koesteren. Het is een hele fijne energie om de dag mee te beginnen.

Afstemming

Als ik daar geen gehoor aan geef, kleurt dat mijn hele dag. Dan voel ik me niet afgestemd op mijn pure kern. Herken je dat?

Kompas

Om er voor de ander te kunnen zijn, de ander écht te kunnen zien en horen heb ik eerst in verbinding te staan met mezelf. Stel ik me de vraag: wat wil er gezien worden? Wat mag ik aandacht geven vandaag en dat ook echt doen. Je lichaam wordt daardoor een waardevol kompas.

Commitment

Als ik daar gehoor aan kan geven, voel ik hoe ik stevig geaard en responsief kan zijn en niet in de reactieve modus schiet. Heel belangrijk als mens én als rouwcoach. Mezelf die bedding geven vraagt om commitment en ownership. Ik heb immers zelf die verantwoording te nemen én te dragen.

Rust en Aandacht

Probeer het maar eens uit hoe het voelt om in rust en met aandacht dingen te doen. Hoe dat voelt in jouw lijf, dat is een wereld van verschil.

  Meer energie

  Misschien krijg je wat minder gedaan als voorheen, maar het ontspannen gevoel wat je er voor terugkrijgt is superwaardevol en dat gun ik jou ook.

  Volledig in het nu zijn, afgestemd op jezelf, ook in tijden van rouw en verlies, dat kun je ook ervaren als je mij gaat ontmoeten tijdens één van mijn arrangementen.

  Kijk maar eens in mijn aanbod: Mindful in het bosTastbare TroostRelax and Reflect. Misschien staat er wel iets tussen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

  Liefs, Yolande

   

  Heb je speciale wensen?

  Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op of stuur me een appje.

  Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw maak ik je deelgenoot van hoe ik tegen de wereld aankijk.

   

   

   

  Wil je iets vragen?