Relax and Reflect

Gaze into the mirrors of the earth and healing will rise to meet you. Asia Suler
Verlang je er naar om tijd vrij te maken voor jezelf? Voel je dat je een adempauze nodig hebt? Door bewust ‘wit-ruimte’ te creeren voor jezelf, leer je je eigen bronnen van veerkracht aan te boren om gemis (in welke vorm dan ook) te verweven in je leven. Natuur en creativiteit zijn daarbij je krachtbronnen.

Je komt weer in verbinding met je intuitie

Je ervaart werkelijk ruimte voor emoties, gevoelens en gedachten

Je voelt je gehoord en gezien en dat brengt je een stukje verder in je rouwproces

Wat is er bij het retreat inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen op basis van logies
  • Ons koesterhuis is deze 2 dagen jouw veilige cocon
  • Creatieve workshop naar keuze inclusief coaching (2uur)
  • Verrassingspakket bij aankomst
  • Gratis Wifi

Je kunt kiezen uit

Een Koesterkaartworkshop  ♥ Je maakt een collagekaart. Met handgeschept papier, beeldende foto’s, een gedroogde bloem, een mooi blad of een veertje. Je neemt natuurlijk ook zelf materialen mee die voor jou een bijzondere betekenis hebben.

Workshop Kintsugi ♥ Een Japanse kunstvorm om gebroken aardwerk te herstellen met lijm en goudpoeder. Kin= Goud, Tsugi= verbinding.

De symboliek achter Kintsugi gaat over het omarmen van je imperfecties en het eren van de geschiedenis van je object, maar ook je eigen geschiedenis.

Jouw verlies heeft je gevormd tot wie je nu bent en dat hoeft niet verstopt te worden, daar mag je best trots op zijn.

Tijdens deze waardevolle uurtjes zijn we samen in mijn creatief atelier (bij lekker weer misschien wel buiten) en ben ik met mijn liefdevolle aandacht helemaal bij jou. Luister ik naar jouw verhaal.

Deze vrouwen gingen je voor en delen hun ervaring

Chris ‘Dankjewel voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid’ 

 

Christien ‘Liefdevol nabij heeft Yolande me begeleid in één van de moeilijkste periodes van mijn leven door overlijden en ziekte van dierbaren’ 

 

Jolanda ‘Ik voel meer rust in mijn hoofd en kan weer blijdschap voelen’ 

 

Josien ‘Mijn verblijf in het koesterhuis voelde als een warme omhulling. Zowel in het huis, als in de tuin en ook in de aanwezigheid van Yolande. In het slaapvertrek voelt het als overnachten in een luxe ‘boomhut’ tussen de kersenbomen. Rust, aandacht, natuur en creativiteit. Zo’n aanrader!’ 

Over mij ♥

Ik heb mijn eigen pad gelopen in de periode dat ook voor mij groot verlies in mijn leven kwam.

Pas toen ik mezelf toestond om werkelijk ruimte te voelen voor mijn gedachten, emoties en gevoelens ontstond er rust en ontspanning in mijn lichaam en geest. Natuur en creativiteit werden mijn grootste krachtbronnen.

Alles wat ik met je deel is voortgekomen uit mijn persoonlijke levenslessen, ervaring in het begeleiden van (hoog)sensitieve vrouwen in tijden van rouw en verlies, professionele kennis tijdens mijn opleidingen Natuurcoaching en Creatieve Therapie en de trainingen Normale & Complexe Rouw, Overlevingsmechanismen & Traumareacties bij  Expertisecentrum Omgaan met Verlies.

Het retreat is voor jou als je

Echt even een grotere adempauze nodig hebt

Op jezelf wilt zijn en toch de nabijheid van een ander wilt voelen

Ruimte wilt voelen voor je eigen gedachten, emoties en gevoelens

Graag wilt ontdekken hoe creativiteit je kan ondersteunen in je proces van rouw

Behoefte hebt aan een luisterend oor

Het jezelf gunt om helemaal in je eigen veilige cocon te kruipen om te ontspannen en tot rust te komen

Voel je dat dit is wat je nodig hebt?

 

Boek dan dit unieke retreat om tot rust te komen en te ontspannen. Jouw investering €599,-.

Je verzorgt je eigen maaltijden in ons koesterhuis (met complete keuken inclusief vaatwasser). Zo ervaar je de optimale vrijheid om te eten wat jij wilt en wanneer jij er zin in hebt.

Inchecken altijd op woensdag tussen 15-17u, workshop op donderdag 13.30u – 15.30u en uitchecken op vrijdag tussen 11u en 12u.

Data 2024: ♥24-26apr  29-31 mei  19-21jun  ♥18-20sep  ♥16-18okt  13-15nov

Je bent heel erg welkom.

Wil je graag boeken? Stuur een appje door op het icoontje rechtsonder te klikken.

 

Meestgestelde vragen

Hoe ziet de accommodatie eruit?

Een vrijstaand houten huis met 1 verdieping in onze grote tuin van ruim 4000m2.
Benedenverdieping: badkamer (douche, toilet en fonteintje) compleet ingerichte keuken, grote eettafel.
Bovenverdieping: zithoek met TV – boxspring met topper (2.10mtr) – extra waskom warm/koud water
Voorzien van verwarming, verrijdbare airco en ventilatoren als het warm is. Boven en beneden horren.

Is het huis toegankelijk voor minder validen?

Helaas is ons huisje niet goed toegankelijk als je slecht ter been bent. Slapen is op de bovenverdieping.

Maaltijden

In onze complete keuken draag je zelf zorg voor je maaltijden. Zo heb je de optimale vrijheid om te eten wat je wilt en wanneer je wilt.

Mag mijn huisdier mee?

Helaas mag je huisdier niet mee. We hebben zelf twee hondjes en een poes, die het lastig vinden om de tuin te delen met andere dieren. Ook willen we het huis zo allergievrij mogelijk aanbieden.

Bereikbaarheid accommodatie

Er is een parkeerplaats voorzien op de Dwarsweg op het gras onder de bomen. Op de dag van aankomst en vertrek kun je even het erf oprijden om te laden of te lossen. Het station is op 3 kilometer van onze accommodatie gelegen. Kom je per trein, kunnen we je in overleg ophalen/brengen. Tijdens je verblijf mag je een fiets van ons gebruiken als je dat wilt.

Kan ik zelf data kiezen?

Je kunt kiezen uit data die ik vooraf heb gereserveerd. Data zijn te bekijken op de website/retreatpagina.

Hoe ziet jouw coaching eruit?

Coaching is verweven in de workshop. Jij bepaalt wat je met me wilt delen en je kunt het zien als een open en eerlijk gesprek vanuit gelijkwaardigheid van mens tot mens. Wat je met me deelt blijft tussen ons. Ik beloof je dat ik integer, oprecht geïnteresseerd, liefdevol en met zachtheid jou zal begeleiden.

Betalingen

Op de dag van de reservering stuur ik je een tikkie, als de betaling is voldaan wordt de reservering pas definitief. Indien gewenst kun je ook gespreid betalen, de 1e termijn op moment van reserveren en de 2e termijn een maand later.

Annuleren

Tot 4 weken van tevoren brengen we geen kosten in rekening. Totale annulering binnen 3 weken dan betaal je mij 10% van het gehele bedrag. Totale annulering binnen 2 weken, dan betaal je mij 20% van het gehele bedrag. Totale annulering binnen 1 week, dan betaal je mij 50% van het gehele bedrag. Totale annulering op dag van aankomst, dan betaal je me 100% van het hele bedrag. Mocht je om dringende reden je retreat moeten verschuiven vanwege ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, dan kun je in overleg met mij binnen 6 maanden een nieuwe datum inplannen, Het betaalde bedrag blijft op onze rekening staan en dan ben je van harte welkom op de nieuw gekozen datum.

Wil je iets vragen?