Koesterhuis Retreat

Verlang je er naar om jouw verliesproces te gaan zien als een periode van diepe transformatie en niet alleen als een hele donkere periode in je bestaan?

Ik help je om opnieuw de verbinding met je eigen wijsheid te maken en van daaruit een nieuwe beweging te laten ontstaan.

Kom je tot rust in de natuur en durf je het aan om je in de stilte onder te dompelen?

Kom dan een paar dagen logeren in ons koesterhuis.

Deze dagen zijn helemaal van jou en je bent vrij om de tijd in te delen zoals jij dat graag wilt; mediteren, lezen, muziek luisteren, wandelen, schrijven of misschien eens lekker bijslapen. En dit is ook een goed moment om een persoonlijke begeleidingssessie in het bos te boeken. Of past een beeldende creatieve sessie beter bij jou?

Ze geven je allemaal inzicht in jouw persoonlijke verliesproces en hoe je hier mee om kunt gaan. Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Voel wat bij je past. De keuze is aan jou en als je wilt kan ik je hier liefdevol bij ondersteunen.

Het retreat brengt evenwicht in je gedachten, gevoelens en emoties

Je krijgt inzicht in jouw manier van reageren en je overlevingspatroon. Je krijgt van mij de tools hoe je dit patroon liefdevol kunt doorbreken. Als je bewust de keuze durft te maken voor persoonlijke groei, ontwikkel je de veerkracht om verlies te verweven in je leven.

Wil je heel graag je eigen  herinneringsboek maken?

Dat kan ook tijdens je retreat. Ik help je met het maken van jouw unieke boek terwijl er ook nog eens heerlijk veel tijd is voor ontspanning in ons koesterhuis.

 

Bekijk hier de website van Koesterhuis Hof van Meterik >>

Hoe zou je verblijf er uit kunnen zien?

We spreken van tevoren af hoeveel dagen je komt logeren.

Je maakt een keuze uit een bossessie, een tuinsessie of een beeldende creatieve sessie (duur 1,5 a 2 uur)

We gaan samen stap-voor-stap onderzoeken waar je op vastloopt, wat je wens voor dit moment (de toekomst) is en wat je daarin belemmert

Er is voldoende ruimte voor ontspanning en je eigen activiteiten

Neem aandenkens of persoonlijke symbolen mee die voor jou dierbaar zijn

Als je het fijn vindt kan ik foto’s maken tijdens de sessies, zodat je de belangrijke momenten later nog eens terug kunt kijken

Door te vertellen wat je hebt meegemaakt, neem je de verlieservaring langzaam maar zeker op in je levensverhaal. Het wordt onderdeel van jou in plaats van een blok aan het been.

Neem comfortabele wandelschoenen mee

Een yogamat-kussen kun je gratis van me lenen

Een verblijf in ons koesterhuis is uniek en helemaal afgestemd op jouw wensen want jij bent UNIEK

Zou je graag met me aan de slag gaan?

Je boekt minimaal twee overnachtingen  (€ 230). Als je langer wilt blijven kan dat natuurlijk ook. Voor een coachsessie van 1,5 a twee uur is jouw investering €110.

Voel wat bij je past, je bent zo welkom.

Wil je met me kennismaken? Stuur me een berichtje

Vind je het leuk om foto’s te bekijken van ons Koesterhuis? Klik dan door naar mijn andere website www.hofvanmeterik.nl