Relax and Reflect

Verlang je er naar om tijd vrij te maken voor jezelf en in alle rust aandacht te kunnen geven aan jouw proces van rouw en verlies? Twee dagen helemaal voor jezelf? Je onderdompelen in de natuur? Tijd en ruimte maken voor creativiteit, dan is ons koesterhuis de plek voor jou.

Je weer verbonden voelen met je innerlijke kompas

Tot rust komen in de natuur en de stilte in duiken.

Twee dagen logeren in ons stijlvolle koesterhuis in het groen.

Deze dagen zijn helemaal van jou. Tijd voor meditatie, een goed boek, muziek luisteren, wandelen, yoga, flowschrijven of misschien eens lekker bijslapen. Tijdens jouw verblijf maak je tijd vrij voor een creatieve workshop. We starten de workshop samen met mindfulness, zodat je daarna heerlijk ontspannen en in de creatiemodus aan je workshop kunt beginnen.

Je kunt kiezen uit het maken van een Koesterkaart of Kintsugi.

Een Koesterkaart is een collagekaart, die in verschillende laagjes opgebouwd wordt. Met handgeschept papier, beeldende foto’s, een gedroogde bloem, een mooi blad of een veertje. Je mag ook zelf materialen meenemen die voor jou een bijzondere betekenis hebben.

Kintsugi is een Japanse kunstvorm om gebroken aardwerk te herstellen met lijm en goudpoeder. Kin= Goud, Tsugi= verbinding.

De symboliek achter Kintsugi gaat over het omarmen van je imperfecties en het eren van de geschiedenis van je object, maar ook je eigen geschiedenis.

Jouw verlies heeft je gevormd tot wie je nu bent en dat hoeft niet verstopt te worden, daar mag je best trots op zijn.

Tijdens deze waardevolle uurtjes samen ben ik met mijn liefdevolle aandacht helemaal bij jou. Luister ik naar jouw verhaal.

Het retreat brengt rust in je gedachten, gevoelens en emoties

Ik laat je kennismaken met mijn grootste inspiratiebron om veerkracht te vergroten in tijden van rouw en verlies, namelijk natuur en creativiteit. Als je bewust tijd vrij wilt maken voor jezelf en jouw rouwproces, leer je je eigen bronnen van veerkracht aan te boren om verlies (in welke vorm dan ook) te verweven in je leven en weer een nieuwe start te kunnen maken.

Tastbare Troost

Wil je heel graag je eigen  Koesterboek maken ipv de koesterkaart/kintsugi workshop? Dat kan ook.

Ik stuur je vooraf alle informatie toe, waarmee je thuis de materialen bij elkaar kunt zoeken, die je meeneemt naar je retreat. Ik help je met het opzetten van jouw unieke herinneringsboek in een workshop van 2 uur. Je kunt er in alle rust aan werken terwijl je bij ons logeert. En is het nog niet helemaal af, dan kun je er thuis natuurlijk nog verder aan werken.

De kosten voor het maken van je koesterboek inclusief de retreat zijn € 699 (inclusief informatie, begeleiding en aanvullende materialen).

 

Hoe ziet je verblijf er uit?

Je maakt een keuze uit beschikbare data

Je kiest bij je boeking een workshop uit (tijdsduur ongeveer 2 uur)

Je neemt zelf aanvullende materialen voor de workshop mee (stemmen we samen af)

Er is voldoende ruimte voor ontspanning en je eigen activiteiten

Neem persoonlijke en tastbare herinneringen mee die voor jou dierbaar zijn (bijvoorbeeld : keramiek, stof, veertje, gedicht)

Neem comfortabele wandelschoenen mee

Een yogamat-kussen kun je gratis van me lenen

Als je het fijn vindt kan ik foto’s maken tijdens de workshop, zodat je ze later nog eens terug kunt kijken om te blijven herinneren

Als je ruimte voelt om te delen wat je hebt meegemaakt, verweef je jouw verlieservaring langzaam maar zeker in je leven. Het wordt onderdeel van jouw levensverhaal in plaats van een blok aan het been waar je niet over kunt/wilt praten

Een verblijf in ons koesterhuis is uniek en helemaal afgestemd op jouw wensen want jij bent UNIEK

Voel je dat dit is wat je nodig hebt?

Boek dan twee overnachtingen en een workshop sessie van 1,5 a 2 uur. Jouw investering €399,-.

Je verzorgt je eigen maaltijden in het koesterhuis met complete keuken (inclusief vaatwasser) Zo ervaar je de optimale vrijheid om te eten wanneer jij er zin in hebt.

Inchecken altijd op woensdag vanaf 15u, workshop op donderdag 10u en uitchecken op vrijdag rond 11u.

Beschikbare data: woensdag 28feb – 24apr – 29 mei -19 juni -18sep -16okt -13nov

Je bent heel erg welkom.

Wil je graag boeken? Stuur een e-mail naar info@yolandevanloon.com of een  berichtje