Ken je dat gevoel, dat er in jou van alles in beweging is, een diep innerlijk weten en dat de natuur dat aan je spiegelt?

Van binnen is er een stroom aan gedachten en van alles te voelen en te doorvoelen en er is iemand die naar je luistert, jouw ziet zoals je werkelijk bent. Waarbij je je kwetsbaarheid durft te laten zien. Dat heb ik mogen ervaren tijdens een sessie bij mijn eigen coach, Judith Penninx van Natuurlijke Flow .

En buiten valt de regen met bakken naar beneden. Zuiverend, verkoeling en helderheid brengend, ook in mij.

Nederigheid voelend bij zoveel natuurgeweld… alsof ze me uitnodigt haar voorbeeld te volgen om ook los te laten. Pacha Mama, moeder aarde.

Dan ontstaat er ruimte en een diep gevoel van innerlijk weten. Deze weg heb ik te gaan. Stap voor stap maak ik eerst de beweging naar binnen.

Daar waar mijn vuur haar oorsprong heeft.

En buiten klinkt er donder en bliksem en nodigt me uit om ook mijn eigen vuur te laten zien, krachtig en vol vertrouwen.

Langzaam loop ik mijn eigen weg over bruine aarde en kleurige bloemblaadjes van vuur naar water, van van kwetsbaarheid naar kracht.

De lucht klaart op, de regen drupt na… en dan is er helderheid, weer een laagje afgepeld, dichter bij mijn pure zelf….

Wil jij ook de stap naar binnen maken en jouw innerlijke kracht herontdekken, ga met me mee op pad. Maak kennis met mij en wat natuurcoaching voor jouw hulpvraag kan betekenen.

Op Instagram  geef ik een inkijkje in mijn dagelijkse leven en mijn werk als natuurcoach, leuk als je me daar wil volgen. 

Foto en Mandala: Judith Penninx

 

Wil je iets vragen?