Wat er ook aan het veranderen was in de periode van de overgang was de mentale shift die er in mij plaatsvond.

Terug naar mijn pure kern

Ik wilde meer diepgang vinden in het werk dat ik deed. Op een andere manier van betekenis zijn, maar eerst voelde ik dat ik mezelf wilde ontdoen van laagjes die niet meer bij me pasten. Terug naar mijn pure kern, wie ik in mijn diepste wezen ben. Wat is van waarde van voor mij?

Oude pijn

Ik moest daarvoor terug in de tijd en oude pijnen opnieuw tegen het licht houden, als het ware herbeleven. Gek genoeg had ik mijn recentste pijn het eerste te doorvoelen, namelijk het verlies van mijn moeder.

Door me bewust te verbinden met de rouwe pijn van het gemis en de emoties en gevoelens die daar bij hoorden toe te laten ontstond er ruimte in mijn hoofd en in mijn lichaam, omdat het niet toelaten van deze gevoelens en emoties alle levensenergie uit me wegtrokken.

Door de pijn en er niet omheen

Dat had ik eerst te doorvoelen. Toen pas merkte ik wat de kracht er van was. Hoe het de rauwe pijn verzachtte. Dat gaf me een nieuwe kijk op hoe ik pijn, verdriet en tegenslag ook kon beleven. Niet wegkijken en me groothouden, maar er bewust bij stil durven staan.

Stil durven staan

Er bij stil durven staan en er doorheen bewegen, omdat het er bij hoort. Te luisteren en te vertrouwen op de signalen die mijn lichaam me geeft. Mijn intuitie laten spreken.

Veerkracht

Ik merkte dat ik weer veerkrachtiger in het leven kon staan. Een meer ontspannen houding kreeg voor wat er op mijn pad kwam.

Wat een waardevolle ervaring.

Loop jij ook rond met opgekropte gevoelens van pijn, verdriet en gemis en voel je dat het tijd is om er ruimte voor te maken, maar weet je niet goed hoe? Boek dan een gratis proefsessie

Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op. Dan kunnen we bespreken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken.

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw lees je nog meer over hoe je jouw natuurlijke veerkracht weer  hervind.

 

 

 

Wil je iets vragen?