Als je vast ben gelopen in je proces van rouw en je niet weet hoe je je weer wat beter kunt gaan voelen is een eerste stap die je kunt nemen en die misschien heel erg spannend lijkt je verhaal te delen. Misschien voel je heel veel weerstand om te praten over je verdriet en dat begrijp ik maar al te goed.

Daar waar je de grootste weerstand ervaart is de meeste winst te behalen.

(Vrij vertaald naar de quote van Josien Koster)

Omdat ik zelf heb ervaren hoe helend het is om tijd te maken voor je rouwproces ben ik me gaan verdiepen in rouwbegeleiding en natuurcoaching en help ik nu anderen om te gaan met verlies.

Ruimte scheppen

In mijn sessies begeleid ik jou op een ruimtescheppende en liefdevolle manier om naar binnen te keren en te ont-wikkelen. Zichtbaar te maken waar je op vastloopt in je proces van rouw en nieuwe perspectieven te ontdekken.

Durven voelen

Herkennen en erkennen wat er speelt, durven voelen wat het verlies met je doet of heeft gedaan en dit inzicht inzetten om je draagkracht te vergroten zodat je ruimte gaat ervaren in je hoofd en vooral in je hart. De nieuwe mogelijkheden gaat zien om een ander pad in te durven slaan.

Bewustzijn en vertrouwen

Het verlies heeft je blijvend veranderd, je zelfbewustzijn verdiept en geeft je de moed om weer vol vertrouwen verder te leven.

Dat is wat ik van mijn persoonlijke rouwproces geleerd heb en ik jou ook zo graag wil geven.

 

Nieuwsgierig geworden? Klink op onderstaande link (Creatieve Rouwbegeleiding) voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen als je vastloopt in je proces van rouw en verlies.

Creatieve Rouwbegeleiding

Wil je toch liever een keer een persoonlijk gesprek? Stuur me dan een berichtje naar info@yolandevanloon.com

Dan neem ik contact met je op.

Wil je iets vragen?