Ruimte voor emoties

Wat had me dat goed geholpen in de tijd dat ik zelf volop in rouw was, om het verlies van mijn moeder. Een retreatplek waar ik ruimte mocht maken voor mijn rouw proces, de emoties, gedachten en gevoelens. Een plek waar ik gehoord en gezien werd met alles wat er op dat moment zwaar voelde.

Verhaal delen

Dat er iemand was die me de veiligheid bood om mijn verhaal te delen, zonder dat ik me bezwaard voelde om de ander te belasten. Dat kan haast niet met mensen die dicht bij je staan omdat ze zelf ook in een rouwproces zitten en genoeg hebben aan hun eigen gemis en verdriet.

Een plek midden in de natuur, waar er rust is, waar mijn tranen mogen vloeien, waar ik zelf mag bepalen waar ik tijd voor maak. Op adem komen door me alleen te focussen op mezelf en mijn proces.

Liefdevol begeleiden

Wandelen, want dat doet me altijd zo goed. Me creatief uitdrukken, want beelden zeggen vaak meer als woorden én iemand die me liefdevol begeleid om me een stukje verder te helpen in mijn proces van rouw. Me alle ruimte geeft om te ontdekken wat me verder helpt en een stukje mee loopt op mijn pad.

Want ik ben UNIEK, evenals de manier waarop ik mijn verlieservaring beleef en hoe ik me door deze periode heen beweeg.

Ben jij op zoek naar zo’n plek? Ons koesterhuis in het groen biedt jou de mogelijkheid om uit te rusten, te verstillen en te reflecteren.

Authentiek en op maat

Ik begeleid je op een zachte en liefdevolle manier met (creatieve) sessies in de natuur. Een uniek programma wat helemaal wordt afgestemd op jouw wensen.

Jouw verlies mag verweven worden met wie jij diep van binnen bent. Op weg naar meer veerkracht, een groter vertrouwen in de toekomst en op eigen kracht kun jij weer volop leven, waar het verlies verweven wordt met een nieuwe jij.

Ik wil je graag laten ervaren dat je ook mét verlies weer een zinvol bestaan kunt leiden. Je hoeft je verdriet niet weg te stoppen, want daar komt alleen maar narigheid van, weet ik uit eigen ervaring.

Heb jij ook met verlies te maken (gehad) en merk je dat het verdriet je tegenhoudt om weer geluk en blijdschap te voelen.

Ondersteuning

Voel je dat je hier hulp bij wilt? Ik ben er voor je om je hier liefdevol bij te ondersteunen. Wil je graag meer informatie over mijn Koesterhuis Retreat? Mail me gerust, dan kijken we samen waar jouw behoeftes liggen.

Misschien wil je alvast wat in mijn e-book lezen over rouw en rouw transformeren. Je kunt het hier gratis downloaden.

Ook kun je me volgen op Instagram, mijn pagina van de Creatieve Rouwvrouw

 

Wil je iets vragen?