Je kunt niet voor een ander rouwen

Soms heb je de neiging (ik ook) om de ander te veel te willen helpen omdat je ziet dat hij/zij het moeilijk heeft. Maar om te kunnen ontwikkelen is het noodzakelijk de belangrijke dingen op eigen kracht te doen. Je kunt de emoties die bij verlies komen kijken niet voor een doorleven.

Van rups naar vlinder

Het transformatieproces gaat gepaard met een ‘krachtsinspanning’ vanuit jezelf. Denk maar aan de vlinder die uit de pop komt.

De basis van coaching in de natuur

Dat is eigenlijk ook één van de basisprincipes van natuurcoaching. Er op vertrouwen dat alle kennis in jou aanwezig is.

Als natuurcoach sta ik naast jou, stel ik open (en nieuwsgierige) vragen en de antwoorden die jij geeft prikkelen jou, doorbreken de vicieuze cirkel en geven je nieuwe inzichten.

Snel resultaat

In korte tijd krijg je helder waar je nu staat en waar je naar toe wilt bewegen. Die beweging krijg je letterlijk omdat de sessies in het bos zijn. Maar het mooie hiervan is dat je ook mentaal iets in beweging zet. Het bijzondere is dat je juist door het vertragen in een ontspannen staat terechtkomt, waardoor je van een afstandje kunt kijken naar jouw verhaal en soms ineens weet waar bijvoorbeeld je angst vandaan komt, wat je eerder niet zag en dan ineens ziet hoe je dit kan doorbreken.

Hoe krachtig is dat!

Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning….

Ik hoor jou. Ik zie jou. Ik ben er voor jou. Jij bent uniek.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt, zodat je op eigen kracht weer verder kunt.

Vicieuze cirkel

Wil jij ook de vicieuze cirkel van het in je eentje door ploeteren doorbreken? Maak kennis met mij en wat krachtige sessies in het bos voor jouw hulpvraag kunnen betekenen.

Klik hier Meer informatie

Wil je meer van mij lezen? Je kunt me volgen op Linkedin

Of kijk eens op mijn account op Instagram

Wil je iets vragen?