Als je vastloopt in je rouwproces heb je vaak geen overzicht in je denken en voelen en heb je het gevoel dat de chaos die het verlies kan veroorzaken je van alle kanten blokkeert.

Onderzoeken

Mijn coachsessie in het bos zijn er op gericht dt we samen gaan onderzoeken waar jij tegenaan loopt. Je gaat je eigen (gedrags)patronen herkennen.

Vicieuze cirkel

Je leert je angsten aan te kijken en door die vicieuze cirkel heen te bewegen.

Angst en Verdriet

Je angst en verdriet mogen er zijn want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden maar ze hoeven je niet meer tegen te houden om weer verder te kunnen.

Ontwikkelen

Samen ont-wikkelen we wat er vastzit bij jou. De natuur is een fijne plek waar je ontspant, in beweging komt. Echt ’the place to be’ om een begin te maken om je verlies liefdevol te gaan transformeren.

Kennismakingssessie

Wil je graag zelf eens gaan ervaren hoe een sessie in het bos verloopt? Overweeg dan eens een kennismakingssessie te boeken.

Gun het jezelf om iets nieuws te proberen, namelijk je verlies en verdriet aan te durven  kijken. Breng je verdriet naar buiten, letterlijk door er over te praten maar ook figuurlijk, want natuurcoaching brengt opnieuw de verbinding tussen je hoofd en je hart waardoor je je eigen veerkracht weer leert zien.

Ik neem je mee op het pad van bewustwording, bezinning en bezieling

Wil jij dit ook met heel je hart gaan ervaren?

Ik gun het jou zo om weer veerkrachtig en vol zelfvertrouwen het leven te willen leven.

Liefdevolle groet, Yolande

 

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link (Creatieve Rouwbegeleiding) voor meer informatie.

Creatieve Rouwbegeleiding

Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek met mij? Stuur dan een berichtje naar info@yolandevanloon.com

Dan neem ik contact met je op.

Wil je iets vragen?