Durf jij dat, jezelf aan de ander laten zien in al je kwetsbaarheid?

Het blijft elke keer weer spannend om met de ander te delen wat je werkelijk voelt van binnen. De juiste woorden te vinden, de emoties die daarbij om de hoek komen kijken en je lichaam dat enorm gaat resoneren als je deze kwetsbaarheid van jezelf laat zien.

Jouw kwetsbare kant raakt ook bij de ander iets aan, soms een zelfde stukje pijn.

In stilte samen durven zijn, ruimte gevend aan wat gezien wil worden. En vanuit wederzijds begrip weer ruimte voelen om te creƫren vanuit ons hart.

Gedichtje

Ik schreef er een ‘elfje’ over, een gedichtje van 11 woorden.

ik

wil gezien

worden en ik

zie jou ook staan

verbinding

 

Gedachten toevertrouwen aan het papier

Schrijven heeft mij geholpen om mijn emoties, gedachten en gevoelens te kunnen uiten. Het is natuurlijk het allerfijnste als je bij iemand terecht kunt, die je helemaal vertrouwd en goed kan luisteren zonder meteen met goedbedoelde adviezen te komen. Iemand die niet schrikt van jouw verdriet. Niet iedereen kan daar goed tegen

Meer over mij lezen? Dan kun je me volgen op Instagram

Wil je graag meer te weten komen over rouw en verlies? Hoe ik mijn eigen rouwproces heb ervaren en wat mij weer nieuwe veerkracht gaf?

Download dan mijn gratis e-book.

Tenslotte kun je je ook nog aanmelden voor mijn Koesterbrief. die je onderaan de homepage op mijn website kunst vinden. Maximaal 4 keer per jaar houd ik je hierin op de hoogte van alle activiteiten die ik organiseer.

Wil je iets vragen?