Koesterbrief

Ik had even wat extra tijd nodig om de nieuwe lente energie op te pikken en te voelen stromen, maar ik ben weer in flow. Ik heb niet stilgezeten hoor. Op de achtergrond is er allerlei moois in beweging gezet waarvan ik er nu al eentje met je ga delen.

Mijn – K o e s t e r b r i e f –┬á is geboren. Een brief van mij voor jou, 1 keer per kwartaal in het ritme van de seizoenen en over een paar dagen kun je hem in je mailbox ontvangen als je er interesse voor hebt.

Jullie kennen mij vooral als Creatieve Rouwvrouw en dat blijft ook zo, daarnaast wil ik mijn energie ook richten op persoonlijke ontwikkeling en onderwerpen die mij als vrouw na aan het hart liggen.

De basis van al mijn activiteiten zijn en blijven gebaseerd op natuur & creativiteit. Zeker nu ik me aan het verdiepen ben in creatieve therapie (je leest het goed, ik ben ook weer aan het studeren) om een nog mooiere verbinding te leggen tussen mijn coach-activiteiten en hoe je creativiteit als krachtig hulpmiddel daarbij kunt inzetten.

Wat staat er in de lente-editie van mijn koesterbrief?

Informatie over de 5-delige creatieve workshopserie die op 10 mei weer gaat beginnen, niet meer online, maar live in mijn koesterhuis.

Verbindingswandeling: maandelijkse wandeling voor vrouwen met een verlieservaring.

Top Secret (maar nu niet meer) One-day Retreat dag in mijn Koesterhuis. Ben je benieuwd naar de lente editie van de Koesterbrief?

Wil je mijn gratis Koesterbrief graag ontvangen? Klik dan hier.

Ook heb ik een e-book geschreven over Rouw, wat je helemaal gratis kunt downloaden

 

Liefs, Yolande