Koesterboek

Ben jij op zoek naar een tastbare herinnering?

R

Is het moment rijp om je verhaal te vertellen?

R

Wil je een blijvende herinnering maken?

R

Mis je de creativiteit en de inspiratie om het zelf te doen?

 

Ik wil je heel graag helpen bij het samenstellen van jouw unieke koesterboek

Omdat ik weet hoe fijn het is om op de momenten dat je wel een beetje troost kunt gebruiken, je jouw koesterboek erbij kunt pakken en terug kunt kijken op alle momenten die je samen beleefd hebt.

Ik heb zelf ook veel voldoening gevoeld bij het maken van mijn koesterboek en neem het ter hand als ik het even moeilijk heb.

Vind je het lastig om dit in je eentje te doen?

Samen maken we een prachtig en persoonlijk boek, met jouw verhaal, aangevuld met gedichten en eigen foto’s. Als je wilt kun je ook nog kiezen uit mijn portfolio met natuurfoto’s

Zodat je een tastbare herinnering hebt die je op moeilijke momenten troost kan bieden en je helpt om het verdriet stukje bij beetje te verwerken en de mooie momenten te koesteren.

Wil jij een herinneringsboek maken en wil je daar een beetje hulp bij?

 

Neem dan contact met me op via mijn emailadres info@yolandevanloon.com

 

 

Het was voor mij fijn, om werkelijk ruimte in al je vragen, voorstellen en suggesties te voelen en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg en ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende beweging.

Chris