Hoe zou het zijn als je jouw licht naar buiten brengt? Deze mooie vraag stelde Judith van Natuurlijke Flow ons op haar IG account.

En ik voelde dat dit precies is wat ik in dit leven mag doen. Ieder mens heeft een gave en mag deze delen met anderen.

Dat is precies waar ik jou graag bij ondersteun.

Ik heb oor en oog voor jouw verhaal, emoties en gevoelens. Ik loop een stukje mee op jouw pad van rouw en verlies, waardoor jij je gedragen gaat voelen, weer ruimte gaat ervaren in je hart en zicht krijgt op jouw licht. Wat jij jezelf en de wereld te bieden hebt en dat is opnieuw je ‘joy’ gaan voelen.

 

Daar gaat onze challenge ‘zingeving na rouw en verlies’ over die op 23 september 2021 start. Heb je interesse?  Meld je dan aan via het formulier op de Contactpagina. We verheugen ons erop om je te ontmoeten.

Het thema van onze Challenge ‘Zingeving en Joy na rouw en verlies’ nader toegelicht.

 

In deze challenge die gaan we in op thema’s als: op zoek naar de kern van jouw verliesverhaal, verder kijken dan alleen het verlies accepteren, het in balans brengen van hoofd en hart en weer opnieuw joy hervinden.

We ontmoeten elkaar in die week drie keer online. Misschien gaan we de sessies opnemen en kun je ze terugkijken mocht je een keer niet kunnen.

We staan samen stil bij en maken ruimte voor rouw en verlies verhalen. Iedere sessie maken we tijd voor een creatieve opdracht en mooie rituelen maken deze bijeenkomsten waardevol en geven je inzicht in je rouwproces en er komt weer ruimte voor ‘joy’.

Op 23 september 2021 is de eerste  webinar die om 20uur start. De dagen erna zie je iedere dag in de besloten Instagramgroep of Faceboekgroep de dagopdracht.

De challenge is helemaal gratis en het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en tijd vrij te maken voor de webinars en opdrachten. We verheugen ons er op om je te gaan ontmoeten.

Wil je graag meedoen? Stuur dan een berichtje naar info@yolandevanloon.nl

 

Liefdevolle groet, Yolande

 

Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek met mij? Stuur dan een berichtje naar info@yolandevanloon.com

Dan neem ik contact met je op.

Wil je iets vragen?