In oktober post ik iedere dag een macrofoto van een mooi blad. Ik vind het altijd verrassend wat er door de macrolens zichtbaar wordt als ik inzoom op een mooi voorwerp. Inzoomen en uitzoomen geeft steeds weer een ander perspectief en daardoor blijft het boeiend.

Details

Details raken en brengen me altijd mooie inzichten.

Verlangen

In een begeleidingstraject gaan we ook in- en uitzoomen op stukjes in jouw rouwproces, waar je op vastloopt én het verlangen wat daaronder zit.

Grip

Want dat verlangen is er altijd, maar vaak kun je er geen grip op krijgen door het zware gevoel en de emoties van jouw rouw- en verliesproces.

Ruimte geven

Inzoomen maakt de dingen helder, geeft ruimte aan jouw gemis. Uitzoomen geeft inzicht en overzicht. Dan komt het verlangen bovendrijven en kun je in (kleine) stappen zichtbaar maken waar jij naar toe wilt bewegen. Dat ga je haarfijn zichtbaar maken in gevoel, met woorden, maar vooral ook met beeld.

Proberen?

Wil je tijdens een wandeling gaan ervaren wat natuurcoaching voor jou kan betekenen?  Dan kun je meteen voelen hoe er ruimte komt voor alles wat jou nu tegenhoudt je leven weer ten volle te leven. Ik laat je graag kennismaken met de kracht van creatieve buitencoaching en loop graag een stukje met je mee.

Interessse? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op of stuur me een appje op 06-21 651668.

Meer informatie over begeleidingsessies kun je hier vinden:

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw maak ik je deelgenoot van hoe ik tegen het leven aankijk. Mijn verlangens en mijn blokkades, want die heb ik natuurlijk ook, net als jij.

 

 

 

Wil je iets vragen?