Ken je dat gevoel van altijd maar meebewegen in de hectiek van de dag? Volle to-do lijstjes, volle dagen en ’s avonds uitgeput op de bank neerploffen?

Human being of human doing?

Het lijkt erop dat we van human beings in human doings aan het veranderen zijn.

Ook als er periodes met impactvolle gebeurtenissen op ons pad komen, zoals de overgang, burnout, scheiding, chronisch ziekzijn of overlijden. De maatschappij verwacht van ons dat we na korte tijd weer terug op volle toeren meedraaien.

Subtiele signalen.

Maar wat nou als dit voor jou niet werkt? Je lichaam geeft vaak met subtiele signalen aan dat je even pas op de plaats mag maken. Vaak zijn we het verleerd om naar ons lichaam te luisteren en bewust een stap terug te doen om te voelen wat er gevoeld mag worden.

Vertragen en stilstaan.

Wegdrukken die gevoelens en signalen en weer doorgaan, is vaak wat we geleerd krijgen. In een coachsessie in de natuur ga je ervaren hoe het is om te vertragen, ruimte te maken en zelfs af en toe helemáál stil te staan. Je bewust te worden van je lichaam temidden van de geluiden van het bos.

Van hoofd naar hart

In no-time brengt het bos jou van denken naar voelen. Schenken we aandacht aan wat er op dat moment speelt bij jou. Alles wat er zichtbaar wordt mag bestaan, mag er zijn. Zonder oordeel.

Innerlijke rust

Dat brengt jou innerlijke rust en ontspanning in je lijf. De ruimte die er dan onstaat geeft je nieuwe inzichten, je bekijkt het ineens vanuit een ander perspectief en dat gaat helemaal vanzelf.

Kracht

Dat is de kracht van buiten coaching, de kracht van de natuur, jouw natuur.

Zou je dat wel eens willen ervaren in een gratis proefsessie?  Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Volg je me al op Instagram? Op mijn account koesterhuis_meterik lees je meer over mijn one day retreat van 17-9-22 die ik geef samen met Josien Koster

 

 

 

 

Wil je iets vragen?