Rouw in grote eenzaamheid

Vormgegeven vanuit en met ons hart. Dat is hoe we werken en ook de manier waarop onze themadagen zijn ontstaan. De online challenge van september  heeft ons laten zien en voelen hoezeer er behoefte is aan live ontmoetingsdagen rond dit thema omdat rouw vaak met grote eenzaamheid gepaard gaat.

Zoveel mensen beleven rouw in grote eenzaamheid omdat ze de ander niet steeds willen ‘lastigvallen’ met hun verdriet, terwijl het juist zo nodig is om te blijven vertellen wat je voelt en waar je tegenaan loopt.

Zoek steun bij elkaar

Zo blijft je rouwproces in beweging en dat is zo nodig om verder te kunnen! Zoek mensen op die ook hebben ervaren wat je doormaakt, een luisterend oor kunnen bieden, herkenning voelen bij jouw ervaringen zodat je je minder eenzaam voelt.

En dat is waar onze themadagen voor bedoeld zijn. Het ervaren van een warme bedding waar ruimte is voor jouw verhaal.

Inzicht in je rouwproces

Samen wandelen, meegenomen worden in visualisatie-meditaties en creatieve opdrachten die je inzicht gaan geven in je rouwproces, maar ook handvaten geven om jouw verlies te verweven in jouw leven.

Acceptatie én Veerkracht ervaren

Weer geluksmomenten mogen ervaren en houvast bieden om veerkrachtiger in het leven te staan. Met de intentie om jou te laten ervaren dat je hier niet alleen in staat. Dat er meer is dan alleen het accepteren van je verlies.

Dat je mag gaan ontdekken hoe veerkrachtig jij bent ook mét je verlies.

De kunst van het loslaten

De eerste workshopdag gaat plaatsvinden op vrijdag 19 november met het thema ‘de kunst van het loslaten’, zo passend voor dit seizoen. We maken tijd voor gesprekken, visualisatie-meditaties, boswandelingen en creatieve opdrachten. Allemaal bedoeld om jou te voeden en te sterken in je proces.

Je wordt op een liefdevolle manier begeleidt door twee coaches, die zelf ook aan den lijve hebben ervaren wat verlies met je doet.

Wij zijn jou al een stukje voorgegaan in dit proces en willen onze ervaringen en inzichten heel graag met je delen.

De workshop wordt gegeven in ons Koesterhuis in Meterik (Noord-Limburg). Datum: 19 november van 10-16uur. Kosten: €275 inclusief koffie-thee-lunch en overige materialen.

Tenslotte: wil je graag nog wat meer informatie over deze dag en met ons kennismaken? Dat kan. Stuur me een persoonlijk berichtje  dan neem ik contact met je op.

Heb je mijn gratis e-book over Rouw Transformeren als gelezen? Download hier

Volg je me al op Instagram?

 

Wil je iets vragen?