Verlangen versus weerstand

Iedereen heeft verlangens. Hoe je het allerliefste wilt leven, wat je echt, écht heel graag zou willen, maar het uiteindelijk toch niet doet. Je kunt er allerlei redenen voor bedenken, waarom je het toch niet gaat doen.

Verlies heeft vele gezichten

En dan krijg je plotseling met verlies te maken. Verlies heeft vele gezichten: verlies van gezondheid, je verliest je baan, je hebt een kinderwens die niet in vervulling gaat, je wordt chronisch ziek, krijgt een burn-out of een dierbare overlijdt.

Verloren en Stuurloos

Dat zijn impactvolle gebeurtenissen die alles op zijn kop zetten. Op het praktische vlak, maar zeker ook mentaal. Er breekt iets open, waardoor je voelt dat zoals het eerst was, niet meer voor je werken gaat. Dat het anders moet. Vaak heb je nog geen zicht op wát er dan precies anders zou moeten en kun je je verloren en stuurloos voelen.

Je zit tussen niet meer en nog niet in en dat is heel erg spannend.

Leven hoe het goed voelt

Durf jij voor jezelf te kiezen en te gaan onderzoeken wat je wel wilt en wat je nog tegenhoudt om te gaan leven hoe het voor jou goed voelt, zoals de slang zich van haar oude vel ontdoet?

Creatieve Krachtsessies

Mijn creatieve krachtsessies helpen je om inzicht te krijgen in wat geweest is en daar o.k. mee te zijn, of het nu als positief of negatief ervaren wordt. Je liefdevol losmaken van het oude, meenemen wat je voedt en los te laten wat je niet meer nodig hebt.

Nieuwe stappen

Vanuit dit punt in kleine heldere stappen de beweging te gaan maken naar iets nieuws. Wat nu misschien nog groots en onbereikbaar voelt, komt dan langzaam dichterbij, de contouren worden zichtbaar. Je voelt opnieuw de levensenergie door je heen stromen en gaat veerkrachtig en vol vertrouwen jouw eigen pad belopen.

Creatief Groeitraject

Heb je nog nooit een creatief groeitraject gedaan en ben je wel nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingswandeling aan, kun je voelen of het iets voor je is.

Een kennismakingswandeling is bedoeld om je te laten proeven van mijn werkwijze, je verhaal te delen en mij persoonlijk te ontmoeten. Je bent heel erg welkom!

Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op. Dan kunnen we bespreken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken.

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw lees je nog meer over hoe je jouw natuurlijke veerkracht weer  hervind.

 

 

 

Wil je iets vragen?