Een kleine stap vooruit en weer twee stappen terug

 

Rauw

Kleurloos, zinloos en uitzichtloos lijkt het leven als je te maken krijgt met verlies. Een vicieuze cirkel waar je niet meer uit kunt raken. Het schuurt en voelt heel rauw.

Grillig

Soms heb je een paar goede uurtjes of zelfs een hele dag dat het even beter lijkt te gaan maar toch lijk je geen grip op de situatie te krijgen.

Structuur

Was er maar een handvat, een leidraad die je in overzichtelijke stappen beetje voor beetje verder helpt om je verlies te verzachten, te leren dragen en te herkennen in wat voor patroon je schiet en hoe je jezelf op een zachte en liefdevolle manier kunt begeleiden om weer verder te kunnen.

Beren op de weg

Je angsten leren herkennen, doorvoelen en er doorheen durven bewegen om weer verder te kunnen, de spreekwoordelijke beren op je weg niet meer omzeilen maar ze aan dúrven en kúnnen kijken.

Veerkracht ontdekken

Je natuurlijke kwalititeiten gaan onderzoeken, zodat je weet, dit ben ik, dit voel ik en dit kan ik ermee.

Nodig jezelf uit om iets nieuws te proberen, namelijk je verlies en verdriet aan te kijken. Breng je verdriet naar buiten, letterlijk door er over te praten maar ook figuurlijk, want natuurcoaching brengt opnieuw de verbinding tussen je hoofd en je hart waardoor je je eigen veerkracht weer leert zien.

Zacht en liefdevol

Op een zachte en liefdevolle manier bezig zijn en uit de donkere cirkel van verdriet te stappen.

Dat kun je grotendeels op eigen kracht, dat heb ik persoonlijk mogen ervaren dat alle, maar dan ook ALLE antwoorden in jou aanwezig zijn.

Mijn aanpak

Ik ga je op een liefdevolle manier begeleiden en het is mogelijke om in relatief korte tijd (gemiddeld in 5 sessies) grote innerlijke stappen te maken en weer vol vertrouwen het leven aan te kunnen.

Verlies omarmen

Ik leer je het verlies liefdevol te omarmen en te verweven in de nieuwe weg die je op zult gaan.

Ik neem je mee op het pad van bewustwording, bezinning en bezieling

Wil jij dit ook met heel je hart gaan ervaren?

Ik gun het jou zo om weer veerkrachtig en vol zelfvertrouwen het leven te willen leven.

Liefdevolle groet, Yolande

 

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link (Creatieve Rouwbegeleiding) voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen als je vastloopt in je proces van rouw en verlies.

Creatieve Rouwbegeleiding

Wil je liever eerst een persoonlijk gesprek met mij? Stuur dan een berichtje naar info@yolandevanloon.com

Dan neem ik contact met je op.