Tipje van de sluier

Begin november schreef ik dat ik met een geheim project bezig was en dat ik het in november met jullie zou delen.

Koesteren in de moederschoot

Ik voel dat ik vandaag dan eindelijk een tipje van de sluier wil oplichten, alhoewel het ook heel erg fijn is om het helemaal voor mezelf te houden.

Kwetsbaarheid

Het voelt kwetsbaar om dit op mijn website te delen omdat ik van nature introvert van aard ben, zeker als het gaat om het delen van persoonlijke dingen met (voor mijn gevoel) de hele wereld.

Maar ik ga het toch doen!

Voor de mensen die mij al langer kennen en volgen op IG, weten dat mijn missie om anderen bij te staan in periodes van rouw en verlies begonnen is met mijn eigen rouwproces te begrijpen en doorvoelen.

Koesterboek

In die tijd, nu vijf jaar geleden, ontstond er een heel persoonlijk koesterboek, bestaande uit teksten uit mijn moeders dagboek, gedichten van mijn vader en mijn macro natuurfoto’s.

Kleurenpalet

Het koesterboek werd de eerste ‘dienst’ uit het kleurenpalet van de creatieve rouwvrouw. Mijn natuurcoachactiviteiten worden steeds meer verweven met creativiteit en daar is weer iets nieuws uit geboren: het creatieve koesterboek.

Herinneren

Opnieuw ben ik een herinneringsboekje gaan maken met items die voor mijn moeder belangrijk waren. Voor mij is het zo belangrijk om de herinnering aan haar, wie ze was en waar ze plezier in had, levend te houden.

Paplepel

Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Zowel mijn vader als mijn moeder bezitten en bezaten de vaardigheid om creatief te zijn en daar uiting aan te geven.

Dierbare materialen

Zo ontstond opnieuw een mooi herinneringsboek, beeldende pagina’s op handgeschept papier met alle dierbare materialen er in verweven op een manier die helemaal bij mij past.

Deelgenoot

De komende dagen ga ik je op Instagram deelgenoot maken van mijn persoonlijke koesterboekje.

Ben je geinspireerd en wil je ook graag jouw eigen koesterboek maken? Laat het me weten. Ik verheug me erop om samen met jou te herinneren en te creeren.

Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op. Dan kunnen we gaan brainstormen hoe jouw koesterboek-wensen er uit zien.

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw maak ik je deelgenoot van hoe ik tegen de wereld aankijk.

 

 

 

Wil je iets vragen?