De cycli in een mensenleven

Een mensen leven beweegt in cycli van opstarten, verfijnen, transformeren en rijpen. We zijn continue in beweging en dat kan wel eens schuren omdat we ook graag vasthouden aan wat goed is en fijn voelt.

Toe aan iets nieuws

Maar er zijn fases waarbij je voelt, het oude past niet meer bij mij, dat ben ik ontgroeid. Hoe spannend is het dan om het oude los te laten en te bewegen naar iets anders, iets nieuws?

Tussenfase

Die tussenfase waarbij je het gevoel hebt dat je in niemandsland verkeert, stil moet staan omdat je de keuze hebt gemaakt het oude los te laten en nog geen zicht hebt op het nieuwe is spannend.

Dat is de fase van vertragen en verstillen, helemaal in het moment zijn en er op vertrouwen dat er iets op je pad komt dat beter bij je past, als een nieuwe jas.

Tranen zuiveren

Ook alle emoties die hierbij gevoeld worden mag je tonen. Huilen is geen teken van zwakte, maar al vanaf je geboorte het teken dat je leeft. Tranen zuiveren de zwaarte in je hart en dat lucht op en die dikke rode ogen horen er dan voor eventjes ook bij.

Ruimte voor verandering

Als jij ruimte durft te maken voor verandering, verandert alles met je mee. Zit jij in een veranderingsproces en heb je behoefte aan ondersteuning?

Natuurcoaching is een fijne manier om helderheid te krijgen om het oude los te laten en het nieuwe vol vertrouwen tegemoet te zien.

Een kennismakingswandeling is bedoeld om je te laten proeven van mijn werkwijze, je verhaal te delen en mij persoonlijk te ontmoeten. Je bent heel erg welkom!

Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op. Dan kunnen we bespreken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken.

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw lees je nog meer over hoe je jouw natuurlijke veerkracht weer  hervind.

 

 

 

Wil je iets vragen?