Gratis E-book: Rouw transformeren

E-book Rouw transformeren

Rouw is een ingrijpend proces in een mensenleven. Enkele jaren geleden liep ik zelf vast na het overlijden van mijn moeder en ging ik op zoek naar manieren om mijn verdriet te verzachten en wilde ik beter om leren gaan met verlies. Dit gratis e-book geeft je een kijkje in mijn persoonlijk proces en hoe ik jou als natuurcoach hier ook bij kan helpen.

*Je wordt (nog) niet ingeschreven op een mailinglijst, binnenkort wil ik af en toe een Koesterbrief naar je toesturen met fijne nieuwtjes. Ik hoop dat je daar prijs op stelt. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven natuurlijk.

Wat vind je in het e-book?

Ik leer je hoe je gedachten, gevoelens en emoties de ruimte kunt geven.

Hoe je daardoor meer inzicht krijgt in je rouwproces.

Hoe je weer vol vertrouwen en op eigen kracht verder kunt.


De reflectievragen in dit e-book geven je inzicht in hoe jij verlies ervaart en er mee om gaat.

 

Daarbij geef ik je ook een kijkje in mijn begeleidingssessies waarbij ik de natuur, creativiteit en een vleugje spiritualiteit inzet om jou dichter bij je gevoel te brengen. Zodat je inzicht krijgt in waar je nu staat, hoe je verlies ervaart, wat je tegenhoudt om weer voluit mét je verlies verder kunt leven en waar jij je draagkracht mee kunt vergroten.

 

Dit gaat je helpen om het verlies te kunnen dragen én te verweven in je leven en er kracht uit te halen.

*Je wordt nog niet ingeschreven op een mailinglijst. Binnenkort hoop ik je te mogen informeren met een Koesterbrief geschreven vanuit mijn hart om je nog beter te kunnen helpen.