Gratis E-book: Rouw transformeren

E-book Rouw transformeren

Rouw is een ingrijpend proces in een mensenleven. Enkele jaren geleden liep ik zelf vast na het overlijden van mijn moeder en ging ik op zoek naar manieren om mijn verdriet te verzachten en wilde ik beter om leren gaan met verlies. Dit gratis e-book geeft je een kijkje in mijn persoonlijk proces en hoe ik jou als natuurcoach hier ook bij kan helpen.

Wat vind je in het e-book?

Ik laat je de kracht ervaren van je gedachten, gevoelens en emoties de ruimte geven, zijn met wat er is en er geen oordeel aan te geven.

Daardoor krijg je meer inzicht in je rouwproces en ervaar je te vertrouwen op je eigen wijsheid.

De reflectievragen in dit e-book geven je inzicht in hoe jij verlies ervaart en er mee om gaat.

Ik geef je ook een inkijkje bij mijn begeleidingssessies waarbij ik de natuur en creativiteit actief inzet om jou dichter bij je innerlijk weten te brengen.

Zodat je inzicht krijgt in waar je nu staat, wat je tegenhoudt om weer voluit mét je verlies verder te leven én waar jij je draagkracht mee kunt vergroten. Je ontdekt welke zielskwaliteiten jij van nature bezit en hoe je ze actief in kan zetten in je dagelijkse leven.

Ik kan me voorstellen als je het e-book hebt gelezen je er nog vragen zijn. Stuur me dan een berichtje en dan kijk ik waar ik je mee verder kan helpen.

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn activiteiten, abonneer je dan op mijn Koesterbrief , die ik 4x per jaar schrijf of volg me op Instagram

 

Wil je iets vragen?