Gratis E-book: Rouw transformeren

E-book Rouw transformeren

Rouw is een ingrijpend proces in een mensenleven. Enkele jaren geleden liep ik zelf vast na het overlijden van mijn moeder en ging ik op zoek naar manieren om mijn verdriet te verzachten en wilde ik beter om leren gaan met verlies. Dit gratis e-book geeft je een kijkje in mijn persoonlijk proces en hoe ik jou als natuurcoach hier ook bij kan helpen.

*Je wordt niet ingeschreven op een mailinglijst

Wat vind je in het e-book?

Ik leer je hoe je het verdriet draaglijker maakt.

Hoe je inzicht krijgt in je rouwproces.

Hoe je weer vol vertrouwen en op eigen kracht verder kunt.


De reflectievragen in dit e-book geven je inzicht in hoe jij verlies ervaart en er mee om gaat.

 

Daarbij geef ik je ook een kijkje in mijn begeleidingssessies waarbij ik de natuur, creativiteit en een vleugje spiritualiteit inzet om jouw dichter bij je gevoel te brengen. Zodat je inzicht krijgt in waar je nu staat, hoe je verlies ervaart, wat je tegenhoudt om weer verder te kunnen en waar jij je draagkracht mee kunt vergroten.

 

Dit gaat je helpen om het verlies te kunnen dragen én te verweven in je leven en er kracht uit te halen.

*Je wordt niet ingeschreven op een mailinglijst