Begeleiding bij Rouw en Verlies met Creatieve werkvormen

Buiten in beweging zijn en je emoties, gevoelens en gedachten creatief verbeelden vergroten je veerkracht

 

Als je geconfronteerd wordt met verlies staat jouw wereld en dat van je naasten op zijn kop. Voor anderen kan het soms moeilijk te begrijpen zijn hoe dat voor jou moet voelen. Dan is het wel eens fijn om je hart te kunnen luchten, iemand die naar je luistert en begripvol reageert.

Begeleidingsessies in de buitenlucht en creatieve verbeelding

R

ik creeer een veilige bedding voor je

R

de natuur heeft een rustgevend en helend effect op je gemoed

R

kijken vanuit een ander perspectief brengt verheldering

R

balans vinden tussen gedachten, emoties en gevoelens

R

buiten in beweging zijn geeft ontspanning en ruimte in je hoofd

R

creatieve opdrachten maken zichtbaar wat er speelt

R

ruimte in je hoofd en hart geven inzicht en vergroten je veerkracht

Loop je vast en zoek je helderheid in jouw proces van rouw en verlies? Met sessies in het bos, tuin of atelier help ik je om inzicht te krijgen in je gedachten en emoties en (her) ontdek je jouw eigen innerlijke kracht om weer vol vertrouwen verder te kunnen leven.

Heb je behoefte aan extra ondersteuning in jouw rouwproces zodat je weer een beetje grip op de situatie krijgt? Spreekt het je aan om dit in de natuur te doen? Dan wandel ik graag een stukje met je mee.
Duur: 1,5  a 2 uur
Kosten: €75 per keer (bij inschrijving voor een heel traject van 5 sessies €25 korting, dus voor €350). Losse sessies mag je altijd bijboeken als je voelt dat er nog extra ondersteuning nodig is.
Bel me gerust op +31 (0)77 398 1689 om een afspraak te maken of app me op 06 21 651 668.

Dankjewel lieve Yolande voor het delen van je warme, aandachtige, liefdevolle en verfijnde betrokkenheid. Het was voor mij fijn om werkelijk ruimte in al je vragen te voelen, en tegelijkertijd de zachte energetische bedding van het door jou gecreëerde fundament te kunnen ervaren. Ik heb genoten van het bewandelen van de weg. Ik geniet van het uiteindelijke resultaat en de daaruit voortvloeiende nieuwe beweging.

Chris G.

Venlo