Begeleidingssessies

Het bos is mijn buitenkantoor en in mijn buitensessies krijgt de natuur een grote rol.  Tijdens het wandelen betrek ik de omgeving actief bij jouw verhaal en krijg je als vanzelf zicht op wat er zich op innerlijk niveau bij je afspeelt.

Je hoofd neemt vaak de regie, maar door het proces buiten jezelf zichtbaar te maken met materialen uit de natuur vind er vaak een innerlijke verschuiving plaats, waardoor je contact maakt met je gevoelswereld.

Je hoofd wil alles begrijpen en daardoor onder controle houden, maar je emoties zijn er ook nog en willen gezien worden én de ruimte krijgen om zo weer opnieuw in balans te komen.

Door al wandelend in de natuur het gesprek aan te gaan, ontspan je als vanzelf en kom je in beweging, letterlijk en figuurlijk en ontstaat er ruimte voor groei.

Je ontdekt je innerlijke criticus die je er van wil weerhouden om te veranderen en mee te bewegen, maar ook je innerlijke kracht, datgene waar jij van nature goed in bent.

Voel je dat je toe bent aan een volgende stap en wil je dat graag samen doen met een natuurcoach als metgezel, die een stukje meewandelt op je pad, die jou ziet en hoort en begrijpt waar je het over hebt?

Ik hoop dat ik van betekenis voor je kan zijn, je een veilige bedding kan bieden, zodat jij weer gaat leven vanuit je hart en gaat doen waar je goed in bent.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Wil je graag nog wat meer informatie over mijn coachsessies en een gratis orienterend gesprek boeken? Dat kan. Stuur me een persoonlijk berichtje  dan neem ik contact met je op.

Meer van mij lezen? Je kunt me volgen op Instagram

 

Wil je iets vragen?