Bedankt voor je interesse in het e-book “Rouw transformeren”

In je inbox krijg je een mail met daarin een download button om het gratis e-book te kunnen downloaden. Het is een interactief e-book waarin ik je o.a. meeneem in mijn persoonlijke verliesverhaal. De reflectievragen zijn misschien fijn om inzicht in je eigen proces te krijgen en ik hoop dat het wat bij je in beweging zet.

Wil je na het lezen van dit e-book graag persoonlijk met me kennismaken, boek dan een gratis inspiratiewandeling.

Dan kunnen we samen kijken waar ik je mee op weg kan helpen.

 

Vergeet niet om het e-book op je computer op te slaan. Ook kun je de voorgaande edities van teruglezen. Elk seizoen ontvang je een koesterbrief met daarin leuke en fijne nieuwtjes over Creatieve Rouwvrouw. Ik neem je graag mee in mijn persoonlijke ervaringen van dat seizoen.

 

Lieve groet, Yolande

 

*Wil je geen koesterbrieven meer ontvangen? Je kunt je elk gewenst moment uitschrijven.