Welk ‘gezicht’ jouw verlies ook heeft. Het heeft een enorme impact op jou als persoon. Het raakt je tot diep in je kern.

Heen en weer geslingerd

Het beschadigd je en dat doet pijn en die pijn heeft allerlei verschijningsvormen.

Rouwarbeid

Je gaat door allerlei fases heen, niet op een bepaalde volgorde, maar kriskras door elkaar en dat kost heel veel energie, zowel mentaal als lichamelijk. Ook wel rouwarbeid genoemd en daar wordt je heel erg moe van.

De wereld draait door en voor jou staat de wereld stil.

Verlies doorleven

Jij doorleefd je verlies op je eigen manier, met vallen en opstaan. Maak daar ruimte voor. Wat werkt voor jou en wat niet? Stukjes heb je alleen te gaan maar zoek vooral ook steun bij anderen die willen luisteren naar jouw verhaal, keer op keer. Geen ongevraagde tips geven, maar samen met jou kunnen ZIJN, daar waar het schuurt, ook als er tranen komen. Bij jou durven blijven ook als het ongemakkelijk voelt.

Oerkracht

Weet dat je de oerkracht bezit om er bovenop te komen, je weer veerkrachtig te voelen.

Verlies beschadigd je, maar daar waar de barst ontstaat komt het licht naar binnen.

Loop jij ook rond met opgekropte gevoelens van pijn, verdriet en gemis en voel je dat het tijd is om er ruimte voor te maken omdat je zo niet verder komt, maar weet je niet goed hoe? Vraag dan een gratis proefwandeling bij me aan, dan gaan we samen het gesprek aan om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact met je op. Dan kunnen we bespreken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken.

Volg je me al op Instagram? Op creatieve_rouwvrouw lees je nog meer over hoe je jouw natuurlijke veerkracht weer  hervind.

 

 

 

Wil je iets vragen?